Dissabte, 21 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta llibre Perennia, poesia epigràfica llatina, de Mònica Miró

La Secció literària de l’Agrícol i el col.lectiu Docents Jubilats de l’Alt Penedès organitzen la presentació del llibre Perennia.

L’acte es farà demà a les vuit del vespre al Centre Artístic Penedès L’Agrícol. Prèviament, el col.lectiu Docents Jubilats de l’Alt Penedès ha organitzat una visita guiada al Cementiri de Vilafranca, a dos quarts de set de la tarda.
En la presentació, Joan Cuscó, filòsof, farà una síntesi de l’actitud occidental davant la mort al llarg de la història. A continuació, Jordi Mañà, professor jubilat, presentarà Matilde Martínez, editora de Godall Edicions, i Mònica Miró, autora del llibre. Per acabar, Godall Edicions obsequiarà el públic amb vi del Montsant.
En la introducció, Mònica Miró Vinaixa, exposa que “el llibre són textos que cadascú pot llegir i completar d’acord amb la seva experiència de vida o segons el seu bagatge lector, i que mostren les realitats diverses de la mort a Roma, des de l’assumpció resignada del fet inevitable fins a la imperiosa necessitat d’establir l’imaginari del més enllà.” Aquest llibre dóna la possibilitat de llegir, en llatí i en català, 50 epitafis romans, 50 poemes que lluiten per atrapar una mica de llum entre el no-res i el no-res.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: