Dissabte, 21 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Consellera Figueras ha confirmat la col·laboració del Govern en la residència de l’Espiga

La consellera de Benestar i Família de la Generalitat, Carme Figueras, ha estat avui a la comarca. En la seva visita a Vilafranca, ha reafirmat diverses inversions i col·laboracions de l’administració catalana en equipaments per la capital penedesenca.

Així per exemple ha reafirmat que s’ha ampliat el nombre de places concertades a la residència Sant Francesc, que ha passat de les 33 que hi havia fins ara a 62, per tal de garantir una major atenció a les persones amb dependències.

Ha fet referència també a l’aportació de més de 430.000€ que la Generalitat farà per a la construcció de la nova residència de la Fundació l’Espiga, que s’ha de fer al carrer Graupere. I finalment, ha destacat l’esforç que es fa des de l’Ajuntament de Vilafranca en programes d’integració per a immigrants, als que la Generalitat aportarà també 109.000€.

Per la seva part, l’alcalde de Vilafranca Marcel Esteve, ha destacat l’aportació que fa l’administració catalana per la nova residència de l’Espiga, i que ha de permetre que el centre sigui una realitat aviat. Una aportació de més de 430.000€.  

La Consellera i l’alcalde, acompanyats de diferents regidors i responsables de serveis d’atenció a les persones amb discapacitats, han visitat els habitatges per a la gent gran de Cal Mancia, s’han acotat també a les dependències del Casal de la Gent Gran, i finalment a les instal·lacions de la Fundació Mas Albronà. Precisament relacionat amb aquesta institució, recordar que l’Ajuntament va cedir fa uns mesos uns terrenys a Vilafranca per tal que s’hi pugui traslladar el centre ocupacional que tenen a Les Cabanyes.  

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: