Dissabte, 21 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP demana que es negociï de nou amb el ministeri per les modificacions del projecte de l’estació

Josep Ramon, el regidor del PP a l’Ajuntament de Vilafranca, ha fet un prec a l’equip de govern per tal que aquest es replantegi la seva actitud i renegociï amb el Ministeri de Foment per l’estalvi que aquest podria tenir a causa de la modificació que s’ha fet en el projecte de cobertura de les vies a l’alçada de l’estació.

Segons els Populars, després de la visita d’obres que es va fer la setmana passada, no van poder mesurar si a l’espai de les vies d’ample ibèric s’ha realitzat el rebaix conforme el conveni signat amb el ministeri. Tot i que un tècnic municipal els va afirmar que els treballs s’estan fent segons l’acord, Josep Ramon comenta que consideren que a causa del model d’estació que ha triat l’equip de govern això no es fa d’aquesta manera.

 

Ramon explica que s’ha de tenir en compte que el Ministeri s’estalviarà uns diners gràcies a aquesta modificació, i que cal valorar aquesta situació econòmicament per tal que l’ajuntament de Vilafranca no en surti perjudicat.

 

El representant del grup municipal popular lamenta també que l’equip de govern hagi decidit el canvi de model de l’estació sense consultar-ho amb la resta de grups ni amb els ciutadans, i que els que en surti més beneficiat sigui el ministeri de Foment.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: