Divendres, 20 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Alt Penedès acollirà per segon any el festival de contes i narració per adults "En veu alta"

La presentació de la segona edició d’aquest festival s’ha fet a l’Escorxador de Vilafranca, amb la presència de la seva directora, la narradora vilafranqiuna Jordina Biosca. La primera de les sessions es farà el 2 de juny, i elf estival acabarà l’11 del mateix mes; amb un total de 14 activitats que portaran diferents estils i maneres de narrar arreu de la comarca.

<p align="left">Precisament, com comentava Biosca, una de les voluntats del festival &eacute;s poder acostar diferents maneres d&rsquo;entendre tot el que envolta els contes i les narracions per adults.

<p align="left">&nbsp;

<p align="left">Una de les curiositats d&rsquo;aquest festival &eacute;s tamb&eacute; els espais en que es du a terme, i que per exemple portar&agrave; narracions i contes a indrets com ara el pati de l&rsquo;escola d&rsquo;art Arsenal, l&rsquo;esgl&eacute;sia de Sant Mar&ccedil;al a Torrelavit, la pla&ccedil;a de les Eres a Sant Pere de Riudebitlles, o el Molí del Foix als Monjos entre d&rsquo;altres. Un dels indrets m&eacute;s curiosos ser&agrave; per&ograve; el recorregut urb&agrave; que es far&agrave; per Vilafranca.

<p align="left">&nbsp;

<p align="left">El festival s&rsquo;obrir&agrave; el dia 2 de juny amb &ldquo;cuento confer&egrave;ncia. Vivir del cuento, una buena opción&rdquo;, que oferir&agrave; el narrador guipusco&agrave; Joxemari Carrere a partir de les 9 del vespre al pati de l&rsquo;escola d&rsquo;art Arsenal, de Vilafranca. A banda d&rsquo;ell, hi haur&agrave; narradors de Murcia, Tarragona, Rioja i fins i tot un narrador de Guinea-Bissau, que oferir&agrave; la darrera sessió, el dia 11 de juny a la Font de les Quadres, a Sant Pere de Riudebitlles, sota el títol de &ldquo;Contes a la sorra&quot;.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: