Divendres, 20 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Generalitat ha tret a licitació el projecte de la nova escola del barri de la Girada

El Diari Oficial de la Generalitat publicava en l’edició d’aquest dimarts l’anunci pel qual es fa pública la licitació de diversos contractes, entre els quals hi ha la redacció del projecte del nou Centre d’Educació Infantil i Primària de la Girada, a Vilafranca, i l’execució de les obres.

En concret, la Generalitat ha tret a licitació l’assistència tècnica per a la redacció del projecte bàsic i d’execució, de l’estudi de seguretat i salut, de l’estudi geotècnic, del projecte d’activitats per a la llicència ambiental i la posterior direcció i execució de les obres de la nova escola de la Girada.

El nou centre d’educació infantil i primària de la Girada serà de dues línies d’educació infantil i primària i, a banda del centre escolar també s’inclourà dintre del mateix recinte espais destinats a serveis educatius d’àmbit comarcal que actualment estan situats en locals municipals a la plaça del Penedès, a l’edifici dels Jutjats.

El termini per a la redacció dels projectes i estudis és de 3 mesos, i el termini per a l’execució de l’obra és de 9 mesos, 5 dels quals són per a l’execució dels espais destinats a educació infantil i 4 a l’execució dels espais destinats a educació primària i als serveis educatius. El pressupost del contracte és de 4.387.000 euros i les empreses interessades a optar a la licitació poden presentar les seves ofertes fins al dia 6 de juny.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: