Divendres, 20 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Museu de Vilafranca fa una crida als joves a celebrar el Dia Internacional dels Museus

El Consell Internacional dels Museus ha escollit el lema “Els joves al Museu” per commemorar el 18 de maig, Dia Internacional dels Museus. A Vilafranca, sota el nom de “Tu ja ets història”, el Museu proposa un joc als joves i els planteja què voldrien poder tornar a escoltar, veure, viure, mirar o fer d’ aquí a uns anys. Pot ser una cançó, una imatge, un lloc, una veu o un objecte que el Museu conservarà per a ells.

L&rsquo; objecte o pe&ccedil;a escollit es pot portar al Museu o tamb&eacute; hi ha l&rsquo; opció de fer una foto i enviar-la per correu electr&ograve;nic, a trav&eacute;s de la p&agrave;gina web del Museu, <a href="http://www.museudelvi.org/">www.museudelvi.org</a>, fins el dia 29 de juny.

Tant es pot escollir un text com una imatge i tots aquests records s&rsquo; exposaran al Museu, distribu&iuml;ts enmig de l&rsquo; exposició temporal. El 29 de juny, com a cloenda, tots els participants podran passar per el Museu i recollir els seus objectes, paral.lelament se celebrar&agrave; una taula rodona titulada &ldquo;Hist&ograve;ries efímeres&rdquo; i a la pla&ccedil;a Jaume I se celebrar&agrave; una festa, que inclour&agrave; l&rsquo; actuació de dos grups musicals i la possibilitat de fer graffitis. La iniciativa compta amb el suport del Pla Vila Jove de Vilafranca i del Servei de Joventut del Consell Comarcal.

&nbsp;

D&rsquo; altra banda, la tradicional intervenció a la fa&ccedil;ana del Palau Reial a c&agrave;rrec dels alumnes de l&rsquo; Escola d&rsquo;Arts Arsenal tindr&agrave; lloc a la fa&ccedil;ana virtual, &eacute;s a dir a la p&agrave;gina web del Museu. Així, per sis&egrave; any consecutiu, els alumnes de l&rsquo; Escola d&rsquo; Arts vilafranquina participen a la celebració del Dia Internacional dels Museus.

El director de l&rsquo; Arsenal, Albert Abella, es mostra encantat amb el repte que suposa assumir un canvi de llenguatge.

&nbsp;

A partir del 18 de maig, a la fa&ccedil;ana del Museu del Vi tan sols lluir&agrave; una gran pancarta amb l&rsquo;adre&ccedil;a de la p&agrave;gina web.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: