Divendres, 20 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un sopar tertúlia obra els actes de les Fires de Maig de Vilafranca, que volen augmentar les vendres

Com és habitual en aquestes dates, les fires i festes de maig o dels enamorats de Vilafranca son ja punt. Les dates oficials son el 19, 20 i 21 d’aquest mes, però el primer dels actes es farà dimecres al Centre Àgora, i serà un sopar tertúlia que du per títol “Cal innovar? La innovació a l’abast de tothom”, que s’adreça a expositors i professionals.

Enguany la fira te com a lema “Vine, fes un tomb i compra qualitat”, i com comentava el president del Patronat Municipal de Comerç i Turisme, Joan Pareta, la voluntat ha estat potenciar i acostar millores per els visitants, que han de repercutir en els expositors i que finalment han de servir per potenciar l’aspecte més comercial de la fira. L’Objectiu, augmentar les vendes

 

Pareta explicava que una de les intencions ha estat millorar els itineraris de la fira, per tal de facilitar el pas dels visitants pels diferents espais del recinte firal. De fet amb aquesta redistribució d’espais s’ha aconseguit que hi hagi 27 estands més.

 

Les fires començaran a caminar oficialment el dijous, dia 18, amb el pregó que oferirà la filòloga, professora i escriptora Núria Esponellà a partir de les 8 del vespre al saló de plens de l’ajuntament de Vilafranca. I obriran portes el divendres a les 10 del matí, i restaran obertes en horari de 10 del matí a 2/4 de 10 del vespre cada un dels dies de la fira.

En els 16.500 metres quadrats d’exposició que hi haurà enguany s’hi podrà trobar l’oferta dels 226 estands que corresponen a 182 expositors. Per sectors, el que te més presència és el comerç, seguit de l’automoció i la maquinària agrícola.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: