Divendres, 20 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La reforma del marcat de la carn vol potenciar la presència de producte fresc de qualitat

Aquest matí l’alcalde de Vilafranca, acompanyat del coordinador de govern i del president del patronat de comerç, ha fet la presentació del projecte de reforma integral del mercat de la carn, que es troba al final de la zona del Centre Vila, a la cantonada de la plaça de l’Oli i la plaça Vall del Castell.

El president del patronat de comerç, Joan Pareta, ha comentat que el projecte es tira endavant amb la voluntat de dinamitzar tant el propi mercat com tot el seu entorn del centre vila, comptant també amb la col·laboració dels mateixos paradistes.

Partint de la premissa que el mercat es troba en un edifici emblemàtic del segle XIX, i que el seu espai és limitat, s’ha buscat potenciar la presència de producte fresc, apostant per la diversificació de l’oferta més enllà de la carn, i amb la voluntat d’aportar un toc diferenciador amb productes de qualitat.

En el camí per millorar l’oferta que es doni en aquest reformat mercat, Pareta comentava també la voluntat de donar un plus de servei a través de la presència d’un servei de restaurant que potenciï la cuina de casa nostra.

 

La intenció és que el mercat tingui set parades, que només vendran producte fresc, tant carn i xarcuteria, com peix i marisc i fruita i verdura. Aquestes parades se situaran en la planta baixa, mentre que a la planta altell hi haurà l’oferta complementària amb espai per a restaurant-cafeteria i cuina.

El pressupost d’execució d’aquest projecte és de més de 485.000 €, i les previsions de que estigui finalitzat de cara al mes de maig de l’any vinent. Les obres es podrien iniciar, després de tot el procés de licitació i adjudicació, el mes de novembre d’enguany.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: