Divendres, 20 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

SILVALAC dels Monjos amplia les instal.lacions amb una inversió de més de 20 MEUR

El conseller de Treball i Indústria, Josep Maria Rané, va posar ahir al migdia la primera pedra de la nova fàbrica de SILVALAC al polígon industrial Casanova, als Monjos.

Amb una inversió de 20’6 MEUR les noves instal.lacions, que tindran una superfície edificada de 18 mil metres quadrats i es troben a escassos 300 metres de la fàbrica actual, ampliaran les línies existents dedicades a la fabricació de plàstics per a la indústria.

El nou solar està ubicat a la confluència de l’ Avinguda de Cal Rubió amb l’ autopista AP-7 i està previst que les obres acabin l’ abril de l’ any vinent.

En els parlaments inaugurals, l’ alcalde dels Monjos, Jordi Girona, ha destacat que SILVALAC va ser la primera indústria que es va instal.lar al polígon Casanova.

 

SILVALAC pertany al grup càntabre Armando Álvarez que té 15 plantes de producció distribuïdes a tot l’ estat espanyol. El seu president ha explicat que havíen rebut propostes d’ altres zones per crèixer, però que han volgut refermar el seu compromís amb els Monjos i amb Catalunya.

El conseller de Treball i Indústria, Josep Maria Rañé, ha apel.lat a la col.laboració necessària entre les administracions i el món empresarial perquè les empreses puguin crèixer, citant l’ exemple dels Monjos.

 

 

 

 

Abans de participar a la col.locació de la primera pedra de les noves instal.lacions, el conseller Rañé ha estat rebut a l’ ajuntament de Santa Margarida i els Monjos i ha fet una visita a l’ actual nau de SILVALAC.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: