Divendres, 20 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Tangram dels Monjos organitza un monogràfic sobre aspectes laborals

L’equipament juvenil Tangram ha programat per aquestes properes setmanes un cicle d’actes sobre aspectes laborals.

En primer lloc, dimarts vinent la Teti Raventós, insertora laboral de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, abordarà temes com el de la prestació d’atur, les nòmines, les hores extres, els convenis i els drets i deures dels treballadors.

L’acte es farà a dos quarts de vuit del vespre i servirà per posar en comú interessos i escollir els temes de la primera xerrada prevista per al 10 de maig. Les inscripcions per aquest cicle es poden fer fins dilluns, al mateix equipament juvenil.

Una altra de les activitats organitzades pel Tangram és un curs per deixar l’hàbit de fumar que es farà properament al centre. Les sessions s’ impartiran durant 6 setmanes, els dijous, de 9 a 10 del vespre, a càrrec dels professionals del Servei psicològic l’Estel. El preu del curs és de 30 euros i les inscripcions es poden fer fins l’11 de maig. L’activitat està adreçada a joves de 18 a 35 anys.

I d&rsquo;altra banda, est&agrave; obert el termini d&rsquo;inscripcions per les estades d&rsquo;esports d&rsquo;aventura que el Tangram organitza per a joves nascuts els anys 89, 90 i 91. Les estades es faran a Port Ain&eacute; i inclouran activitats d&rsquo;hípica, iniciació al barranquisme, r&agrave;fting i sortides diverses. Les inscripcions es poden fer fins l&rsquo;11 de maig al Tangram. Per a m&eacute;s informació es pot consultar el web <a href="http://www.tangramjove.com/">www.tangramjove.com</a>

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: