Divendres, 20 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Trieni ha presentat el seu espectacle "Abrigat bé la pell, si vols arribar a vell"

La presentació d’aquest espectacle, que ha preparat el grup musical Trieni, es va fer dijous a la tarda. Els seus components van explicar en que consisteix aquesta iniciativa que després de força treballa serà una realitat el proper 22 d’abril a Cal Bolet, dins de les activitats que s’organitzen per celebrar el dia del graller.

Sota la direcció de Toni Regeiro, el painista Oriol Pi de la Serra, el graller Lluís Bullit i l’actgor Oscar Orbezo acostaran al públic un espectacle musical i teatral en que es vol fer un repàs a la història del darrer segle a Catalunya, des del punt de vista d’un vell graller i lligat tot al voltant de la música.

La voluntat és també recuperar les figures dels vells grallers, ja que el fil conductor és un graller fictici, Jaume Bufacanyes, de 106 anys d’edat i que recorda tota la seva vida en un homenatge que li fan.

Una de les parts més complicades, a banda de buscar el rigor històric en que han estat assessorats per Joan Cuscó, ha estat la musical que s’ha buscat que sigui àgil i agradable per el públic. Hi ha peces de tot tipus que han hagut de ser adaptades per a piano i gralla.

 

Ara l’espectacle dura 1 hora i quart, i es podrà veure dissabte a Cal Bolet a partir de 2/4 de 12 de la nit dins de les activitats que ha organitzat la coordinadora de grallers de Vilafranca per celebrar el dia del graller.

Aquesta és la primera iniciativa en que col·laboren tots quatre, tot i que es coneixien de feia temps, i tot i que no descarten futures col·laboracions, de moment se centraran en l’estrena de dissabte

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: