Dilluns, 28 d'octubre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els aparcaments de terra de l’avinguda Europa seran adequats definitivament

L’alcalde, Francisco Romero, ho ha explicat aquest dilluns al matí en el marc de l’inici de la nova ronda de visites als barris de Vilafranca, que comencen aquesta setmana a La Girada.

Romero ha avançat que l’Ajuntament de Vilafranca ha encarregat a un equip especialitzat la redacció d’un projecte per començar a adequar definitivament els aparcaments de l’avinguda Europa, entre l’Arxiu Comarcal i la Llar d’infants El Parquet. Es tracta d’una demanda veïnal i de les persones usuàries dels aparcaments.

L’alcalde ha aprofitat per valorar algunes de les actuacions que es van dur a terme el darrer any a La Girada, fruit del projecte d’alcaldia de proximitat. Una de les propostes destacades ha estat la pacificació de la ronda de Mar per evitar la velocitat excessiva dels vehicles, millorar la seguretat dels vianants i ampliar el nombre de places d’aparcament, que ha passat de 108 a 223.

Aquesta setmana, l’alcalde serà a La Girada en aquesta segona tanda de visites de l’alcaldia de proximitat per fer balanç de les mesures preses fins ara i projectar les actuacions que es faran en el futur.

Aquest dimecres, a les 19h, hi haurà una trobada presencial al local de l’Associació Veïnal però també hi ha previstes visites a equipaments com l’escola i l’institut, comerços i restauració i es pot establir un contacte més personalitzat a través de WhatsApp (600 464 238) o correu electrònic ().

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: