Dimarts, 22 d'octubre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Detingut un delinqüent multireincident que podria haver protagonitzat diversos robatoris

Detingut un delinqüent multireincident que podria haver protagonitzat diversos robatoris

D’altra banda, aquest passat dissabte, la Policia Local va detenir un individu a la plaça de l’Estació per presumpte tràfic de drogues

La Policia Local de Vilafranca va detenir la matinada de diumenge un individu com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força en un establiment d’hostaleria del Centre. L’avís va venir des dels Mossos d’Esquadra sol·licitant la col·laboració de la Policia Local arran d’una alerta ciutadana per possible intent de robatori. Personada una patrulla de la Policia Local va poder detenir l’individu en un carrer proper. L’home, que responia perfectament a la descripció facilitada, va ser detingut per un presumpte delicte de robatori amb força i podria haver protagonitzat altres robatoris i intents a l’interior en establiments i vehicles en les darreres setmanes. La Policia Local i els Mossos d’Esquadra estan col·laborant en la recollida de proves per imputar-li altres casos que es presentaran davant del jutjat de guàrdia que porta el cas.

Penalitzar la multireincidència

Arran d’aquest cas relatiu a un delinqüent multireincident, l’Ajuntament de Vilafranca reitera el suport a les reivindicacions del món municipal a l’hora de reclamar canvis al Codi Penal per acabar amb la multireincidència delictiva i les ocupacions, i a la vegada més mitjans per al sistema judicial per tal que sigui més àgil. Aquestes modificacions legals haurien de comportar el compliment de les penes i, d’aquesta manera, dissuadir la petita delinqüència i acabar amb la sensació d’impunitat que generen la multireincidència i les ocupacions.

Detingut per presumpte tràfic de drogues

D’altra banda, aquest passat dissabte la Policia Local la Policia Local va detenir un individu a la plaça de l’Estació per presumpte tràfic de drogues. La detenció es va produir quan una patrulla va adonar-se d’un intercanvi de diners i d’una bosseta de plàstic entre dos homes a l’interior d’un vehicle. Els agents van dur a terme l’escorcoll del vehicle i de les persones i van localitzar marihuana i haixix i una suma de diners amagats. Un dels dos individus va ser detingut per un delicte contra la salut pública i va passar a disposició del cos de Mossos d’Esquadra.

La plaça de l’Estació i els seu entorn és una zona prioritària en les accions de control preventiu de la Policia Local en ser una zona amb molta afluència d’entrada i sortida de persones. Les càmeres de videovigilància situades a la plaça ajuden en aquestes tasques de control preventiu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: