Dimarts, 22 d'octubre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dimarts de pluja dispersa, a l’espera d’un episodi més general de cara a divendres

El cap de setmana arribarà un front molt més actiu i general.

El dimarts es desperta amb fresca i amb molta estabilitat i amb força ullades de sol. De fet, durant el matí res farà pensar que a la tarda tindrem un canvi de temps amb precipitacions. S’espera que al migdia les nuvolades vagin guanyant terreny, amb les primeres pluges que entraran per les Terres de l’Ebre i avançaran de sud a nord pujant pel Camp de Tarragona i comarques de l’extrem sud de Lleida. En conjunt, no serà un episodi de pluja intensa i continuada, sinó més aviat intermitent i ruixats de caràcter dèbil. Si bé, de forma puntual pot ploure amb més intensitat. Aquest canvi també ens portarà una baixada del termòmetre, que es farà evident al vespre.

Mapa de previsió per a dimarts a la tarda.

Variabilitat fins dijous
A partir de la pròxima nit, les pluges ja seran història. El dimecres es presentarà amb moltes més estones de sol, especialment a partir de la tarda. Les temperatures encara tendiran a baixar més, però sense tenir valors fora de l’època. De cara a dijous, l’ambient fred es mantindrà al matí, fins i tot, hi haurà molts bancs de núvols baixos, que podran afectar a qualsevol punt del país. La tarda serà molt més assolellada i suau.

Mapa de previsió per a dimecres.

Divendres arriba un gran canvi
Tot i les pluges d’aquest dimarts, el gran canvi s’espera que arribi a partir de divendres. Els models ens mostren una situació de pluges generals i, localment abundants, entre divendres i dissabte. Amb tot això, els termòmetres encara voldran baixar més.

Mapa de previsió a mitjà termini.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: