Dilluns, 14 d'octubre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ha començat la nova temporada dels mercats d’artesans, brocanters i pintors a Vilafranca

Aquest diumenge el tret de sortida del mercat ha coincidit amb la Fira Implica’t-hi,

La rambla Sant Francesc comptava amb més de 70 parades entre artesania, artesania alimentària, pintura, brocanteria i les entitats.
La coincidència i el bon temps han fet que l’inici de temporada fos rodó.

El mercat d’artesans tindrà lloc cada segon diumenge de mes a la rambla Sant Francesc de 10 a 14h, fins al mes de juny. I enguany incorpora algunes novetats.

Els mercats del segon diumenge compten habitualment amb més de 30 participants de tot tipus d’artesania com alimentació, bijuteria, joieria, cosmètica natural, articles de pell, teixits per a la llar i per a la persona, o pintura, així com més de 20 brocanters amb articles d’antiguitats, col·leccionisme, o llibres. Segons el brocanter, Josep Sánchez, l’evolució dels darrers anys és força positiva.

La nova temporada contempla la celebració d’un total de 17 mercats, d’octubre a juny, ja que a banda dels 9 mercats del 2n diumenge de mes, se celebren diversos mercats especials.

Com cada any, l’Ajuntament ha editat el calendari de la temporada, on es pot consultar la informació de cada mercat. La informació es pot trobar també a www.vilafranca.cat o bé a les parades i diferents edificis municipals, on es poden recollir els calendaris impresos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: