Dimarts, 8 d'octubre de 2024

El Sant Ramon celebra el primer triomf de la temporada en el derbi contra el Vilanova

L’equip es va imposar per 6 a 2, en un partit que no es va decidir fins els instants finals.

El Sant Ramon va superar el filial vilanoví per 6-2, en el primer partit de la temporada com a locals. L’encarregat d’obrir el marcador va ser una de les incorporacions d’aquesta temporada; gol d’Aleix Córdoba a un minut del descans. Al segon temps, el Sant Ramon s’escapava al marcador. Guillem Martí, en poc més de 3 minuts, situava el 3-0.

Però el Vilanova responia. David Jiménez, amb gol al 14 i al 20, acostava el garrafencs a només un gol. El Sant Ramon, això sí, no va deixar anar els tres punts, i a la recta final, aconseguien tres dianes més, que certificaven la primera victòria del curs davant la seva afició. El quart i el cinquè tornaven a ser de Guillem Martí, i tancava la golejada Gerard Bujaldón. Triomf després de l’empat a la jornada inaugural.

Per la seva banda, l’altre representant comarcal a la categoria, el Riudebitlles, que venia de guanyar el Reus Ploms, aquest cap de setmana queia per 2-5 contra el Cubelles.