Divendres, 20 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La VII Cursa dels Transports torna a reivindicar la mobilitat sostenible davant el cotxe

Aquest dijous, en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat, s’ha celebrat la VII cursa dels transports a Vilafranca organitzada per l’associació Promoció del Transport Públic.

Els participants d’aquesta nova edició han anat des dels vuit barris de la vila fins l’Alberg de Joventut utilitzant diferents transports, com el bus, el cotxe o la bicicleta. Hi ha qui també ha optat per fer la cursa a peu. D’aquesta manera és vol comparar el temps, el cost i les emissions contaminants de cada transport durant el seu recorregut. L’objectiu de la cursa és mostrar que el cotxe no sempre és més eficaç que la mobilitat sostenible.

Des de l’associació es mostren contents per la resposta que any rere any està tenint la cursa del transport. Enguany, amb una cinquantena de participants. A nivell de resultats, la bici ha estat el transport més eficient i ràpid per accedir a la Zona Esportiva i els barris de Vilafranca. Fins i tot, des del Centre, el vianant va tardar a arribar a l’Alberg el mateix que el cotxe.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: