Divendres, 20 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CCAP aprova els plans inclosos en el PAESC i valorarà difondre en directe els plens pel 2025

Dijous va celebrar-se el Ple del Consell Comarcal de l’Alt Penedès del mes de setembre, amb el comiat afegit del conseller de Junts, Joan Manel Montfort.

En l’ordre del dia, destacava l’aprovació del Pla Comarcal d’Adaptació al canvi climàtic i el Pla de Transició energètica. Tots dos plans estan inclosos en el Pla d’Acció per l’Energia Sostenible i el Clima (PAESC), un projecte conjunt entre comarca, Diputació i l’empresa Arda Gestió i Estudis Ambientals SL. El pla busca reduir en un 55% els gasos d’efecte hivernacle per l’any 2030 i que aquesta transició sigui justa.

En l’apartat de les mocions, ERC en va presentar una per la garantia de la transparència, la pluralitat i la difusió dels plens. La proposta va ser aprovada i el govern va demanar que s’incorporés als pressupostos de 2025 per fer les reformes pertinents.

D’altra banda, el Ple també va comptar amb el comiat del conseller de Junts Joan Manel Montfort. En un últim discurs, Montfort va repassar la seva trajectòria al Consell i va remarcar la bona sintonia entre tots els grups polítics.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: