Divendres, 20 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Aquest octubre torna una nova edició del Tresca Jove a La Nau per formar monitors de lleure

Aquest octubre torna una nova edició del Tresca Jove a La Nau per formar monitors de lleure

El projecte ofereix formació en lleure per a joves de 18 a 29 anys en situació d’atur, amb 20 places disponibles i la possibilitat d’obtenir un títol oficial.

L’Espai Jove La Nau acollirà la sisena edició del projecte Tresca Jove que organitza Fundesplai, amb la col·laboració del Servei de Joventut de l’Ajuntament i el finançament de la Cambra de Comerç de Barcelona. Aquesta iniciativa ofereix a joves que estan a l’atur la possibilitat de formar-se com a monitors de lleure i juvenil, obtenint un títol oficial.

La presentació d’aquesta nova edició ha anat a càrrec del representant de Fundesplai, Dani Celma, i la regidora de Joventut, Montse Arroyo. Durant la roda de premsa, la regidora ha recordat que el curs va adreçat a persones entre 18 i 29 anys donades d’alta de la Garantia Juvenil. Per la seva banda, el mateix Celma ha assegurat que el Trenca Jove va més enllà de la formació.

A partir del 15 d’octubre i durant dos mesos, en horari de dilluns a divendres, de 9 a 14h, es realitzarà la part teòrica. A partir de gener, el grup de participants farà la part pràctica i la memòria del projecte.

Enguany, s’ofereixen un total de 20 places. Els alumnes, a més, han de tenir el compromís d’assistir al 85% de les sessions. Les inscripcions ja estan obertes i cal omplir un formulari al web joventut.vilafranca.cat. Després, hi haurà una sessió informativa i entrevistes individuals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: