Dijous, 19 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Club Patí Vilafranca, a punt per un curs engrescador, amb 200 jugadors i 25 equips

Per aquesta temporada, el club amplia la seva secció femenina, arribant als 8 equips.

El creixement del club en els últims tres anys és imparable i aquest cap de setmana es va posar encara més de manifest, amb una espectacular presentació dels equips a la Poliesportiva, en el marc del Torneig de la Verema. Una de les grans conclusions que es treuen de la presentació de dissabte és la gran imatge que deixava la graderia i el gran nombre de persones que van presenciar la desfilada dels 25 equips de l’entitat. I també la presentació en societat de l’Sticky, la nova mascota del club.

Aquest curs 200 jugadors i jugadores de totes les categories lluiran els colors renovats del Patí, que aposta per un blau cel molt clar, proper al blanc. Aquesta va ser també una de les grans novetats de dissabte. El cpa de setmana del Torneig de la Verema va ser rodó i la presentació va omplir d’orgull a tota la família del Patí Vilafranca.

Una de les gran notícies de la nova temporada és el nombre d’equips femenins, que segueix creixent, fins els 8.

I avui el sènior masculí d’OKLliga segueix amb la seva pretemporada. A les 19h, a la Poliesportiva, amistós contra el Barça.

L’equip ve de caure per 5-3 a la segona jornada de lliga contra el Calafell, i per 1-2 contra el Palafrugell al Torneig de la Verema.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: