Dijous, 19 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Es reformarà el consultori mèdic de Sant Pere Molanta

Es reformarà el consultori mèdic de Sant Pere Molanta

La Junta de Govern de l’Ajuntament d’Olèrdola ha adjudicat la redacció del projecte executiu de la reforma de l’accés, l’entorn i l’edifici del consultori mèdic de Sant Pere Molanta.

La redacció es preveu que estigui enllestida abans de finalitzar aquest any i és el pas previ per a que els treballs estiguin en condicions de realitzar-se el 2025, tal i com ha apuntat l’alcaldessa d’Olèrdola, Fina Mascaró.

Es planteja realitzar una reforma a l’edifici (de 110 metres quadrats de superfície construïda), mantenint-ne els usos, però replantejant el seu accés, que es pretén realitzar a la façana de la plaça Bosquina, per aconseguir diferents objectius: per una banda, per millorar-ne la seva accessibilitat; per altra banda, per obrir aquest edifici a la plaça, millorant-ne la façana que ara té caràcter de posterior, i finalment, per donar més vida a la mateixa plaça. Això suposarà una modificació de la distribució interior, ja que caldrà reubicar la zona de recepció i conseqüentment caldrà reubicar altres estances o dependències de l’edifici.

Comentaris

Fer un comentari:

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: