Divendres, 20 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Setmana de temps insegur amb temperatures de tardor

Els primers ruixats arribaran aquest vespre i resseguiran bona part de la costa i prelitoral de Catalunya

L’estiu es va acomiadant i la tardor de mica en mica es va imposant. Després d’un dilluns molt suau i assolellat, aquest dimarts les temperatures tornaran a baixar les nuvolades començaran a guanyar terreny. Fins al migdia, però, la calma serà encara la protagonista, amb força ullades de sol i quatre núvols prims. A partir de la tarda i, especialment, al vespre, el cel s’anirà tapant i entraran les primeres precipitacions.

Mapa de previsió per a dimarts a la tarda.

S’espera que la nit i matinada sigui sorollosa, amb llamps i trons a molts punts del litoral i prelitoral central. Per aquest motiu, el Servei Meteorològic de Catalunya ja ha activat diferents avisos per intensitat de pluja per aquest vespre i demà.

Mapa d’avisos per intensitat de pluja per a dimarts al vespre i dimecres.

Dimecres de poc sol i pluges generals

Demà al matí el dia es llevarà amb un panorama variable. El cel serà amenaçador des de primera hora, amb restes de les precipitacions de la matinada. Tot plegat, s’embolicarà novament a partir del migdia i tarda, quan les pluges afectaran bona part del territori i podran descarregar, puntualment, amb certa intensitat.

Mapa de previsió per a dimecres.

Una setmana que no farà net

Els darrers dies d’estiu estaran marcats per la pluja i la davallada del termòmetre. Dijous encara tindrem alguns ruixats residuals i un ambient molt més fresc, a l’espera d’un cap de setmana insegur.

Mapa de previsió a mitjà termini.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: