Dijous, 19 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 4d9fa dels Verds, castell més destacat del primer diumenge de Santa Tecla

Els vilafranquins també van fer un intent desmuntat de td9fm i van descarregar el 3d9f, el 9d8 i un nou pd8fm

Els Castellers de Vilafranca van completar aquest diumenge al migdia a la diada del primer diumenge de festes de Santa Tecla el 4d9 amb folre i l’agulla com a castell més important. A la segona ronda els vilafranquins van fer un intent desmuntat de td9fm, que van tirar avall perquè l’enxaneta no ho va veure clar. Seguidament van completar el 3d9f, mirant cap al 3d10fm del concurs, i el 9d8 que també podria pujar un pis més a la Tàrraco Arena Plaça el 6 d’octubre. Van tancar la diada amb un nou pilar de 8 amb folre i manilles.

Per la seva banda la Colla Vella dels Xiquets de Valls van carregar els dos castells de gamma extra que van intentar. Primer, un 4 de 9 amb folre i l’agulla que va pujar tancat, lent i descoordinat. Va caure amb el pilar net damunt la pinya. Segon, una Torre de 9 amb folre i manilles que es va trencar a la sortida de la canalla. Tot seguit van descarregar el 3 de 9 amb folre i un pilar de set amb folre.

La Colla Jove dels Xiquets de Tarragona va carregar el seu primer 5 de 9 amb folre de la temporada. Va descarregar la Torre de 9 amb folre i manilles, i van completar els tres castells amb el 3 de 9 amb folre. També van acabar amb un pilar de 8 amb folre i manilles.

I finalment els Xiquets de Tarragona van descarregar el 5 de 8 i, després, se’ls van torçar els plans i van carregar el 3 de 9 amb folre i els va caure el 4 de 9 amb folre. Van renunciar a la quarta ronda. Aquesta era l’última diada important que coincidien Verds, Vella i Jove de Tarragona abans del Concurs de Castells.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: