Dijous, 19 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds actuaran tercers d’entre les quatre colles aspirants al primer lloc al Concurs

En primer lloc anirà la Jove de Tarragona, seguida per la Colla Joves Xiquets de Valls, Castellers de Vilafranca i Colla Vella

El Teatre Tarragona ha acollit aquest dimecres el sorteig d’ubicació i ordre d’actuació en cadascuna de les tres jornades del Concurs de Castells de Tarragona. Un dels moments destacats de l’acte ha estat quan han pujat a l’escenari com a mans innocents en Max i la Mia, enxaneta i cassoleta del 4 de 9 sense folre que la Colla Vella els Xiquets de Valls va carregar per Sant Fèlix i que va acabar amb una greu lesió de la Mia, que ara ja està recuperada.

Pel que fa a l’ordre d’actuació de la jornada de diumenge, destacar que els Castellers de Vilafranca actuaran en tercer lloc dins el grup de colles que poden aspirar a guanyar-lo, per davant de la Colla Vella. En primer lloc actuarà la Jove de Tarragona i, després, ho farà la Colla Joves Xiquets de Valls. Cal recordar que es pot actuar en solitari diumenge si s’alça un castell igual o superior al 4d9f.

En la jornada de dissabte hi participen 18 colles i els Xicots de Vilafranca actuaran en setzena posició. Per actuar en solitari el dissabte s’ha de fer un castell igual o superior al 3d8.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: