Dijous, 19 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Preparada La Marató a Penedès TV de la 17a Nit Solidària per l’Espiga

El sopar solidari que ha exhaurit les places comptarà amb 330 participants | Durant la nit hi hauran 7 actuacions musicals i la conducció de Jordi LP i Lorena

El 27 de setembre tindrà lloc la 17a edició de la Nit Solidària en benefici a la Fundació L’Espiga al Teatre Casal de Vilafranca amb el tradicional sopar-espectacle –amb les places exhaurides. Tot i així, enguany serà especial ja que per primera vegada Penedès TV emetrà en directe de 22h a 23h La Marató. L’esdeveniment acollirà diverses actuacions musicals i entrevistes amb persones vinculades a la Fundació L’Espiga. Un acte que conduirà l’humorista Jordi LP i la seva filla Lorena. Les donacions es podran fer a través del telèfon o bizum o per transferència bancària.

El responsable musical de l’acte, Xavi Díaz, ha explicat que ha estat molt agradable crear el cartell d’artistes que actuaran de manera desinteressada: “Al conèixer el projecte, tots ells van acceptar al moment. Díaz ha explicat que cadascun d’ells interpretaran un tema musical. Durant La Marató per l’Espiga hi actuaran David Palau & Nacho Romero, Xavi Díaz Grup, Koren, Nanda Quirós, Babamala, Anna Roig i un dels combos de l’Escola Municipal Maria Dolors Calvet.

La conducció de l’acte anirà a càrrec de Jordi LP i Lorena, que aportaran un to humorístic a la nit: “Serà un dia entranyable on podré actuar amb la meva filla”. Al llarg de La Marató els assistents i els espectadors de Penedès TV gaudiran d’entrevistes a usuaris, treballadors i col·laboradors de la Fundació L’Espiga. “Un dels objectius de la Nit Solidària per L’Espiga és donar a conèixer la gran tasca que aquesta entitat realitza al nostre territori”, ha remarcat el membre del Rotary Club de Vilafranca del Penedès, Joan Tarrada. Per la seva banda, el director de Penedès TV, Sergi Anson, ha refermat el compromís del mitjà públic amb accions solidàries com aquesta i ha destacat la tasca de la Fundació L’Espiga: “sinó existís caldria crear-la”.

3 vies possibles per fer donacions

Totes aquelles persones que vulguin fer una donació, ho poden fer al número de compte solidari ES82 2100 1302 0146 8045. Durant La Marató retransmesa per Penedès TV també es posarà a disposició dels espectadors un número de telèfon per a fer trucades solidàries o transferències a través de Bizum. Durant les 16 edicions celebrades de la Nit Solidària organitzades pel Rotary Club de Vilafranca s’han recaptat més de 600.000€ en donacions per a projectes socials i culturals del Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: