Dijous, 19 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El temps de la Diada: cel variable i temperatures cap a la baixa

A partir de divendres la tardor avançada trucarà a la porta amb temperatures set graus per sota del que tocaria.

Després de les tempestes del cap del diumenge, que van regar bona part del Penedès, aquest inici de setmana ha començat amb un temps plàcid i suau. Aquest dimarts estarà marcat pel domini majoritari del sol, però amb la presència d’alguns núvols prims decoratius. Tot això, amb unes temperatures que ja tendiran a baixar, a l’espera d’una important refrescada de cara a finals de setmana.

Mapa de previsió per a dimarts a la tarda.

Diada de temps variable i pluges cap al nord

Demà, Diada nacional de Catalunya, ja tindrem un petit canvi en la situació meteorològica. Tot i que a casa nostra el temps serà estable, amb moltes ullades de sol, a les comarques gironines, Pirineu, Prepirineu i punts de la Catalunya Central, les pluges faran acte de presència, sobretot a partir del migdia. El que sí que serà generalitzat serà la baixada de la temperatura, amb un ambient força més fresc durant les hores centrals del dia.

Mapa de previsió per la  Diada.

Tastet de tardor avançada a finals de setmana
A finals de setmana les precipitacions s’aniran enretirant, però les temperatures encara baixaran més, amb valors 7 graus per sota del que tocaria a partir de divendres i fins dimarts de la setmana vinent.

Mapa d’anomalia de temperatura per a divendres.

D’aquesta manera, serà imprescindible alguna peça d’abrigar, fins i tot, durant les hores centrals del dia.

Previsió a mitjà termini.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: