Dijous, 19 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Aquest dissabte es presenta un nou llibre de la història dels Castellers de Vilafranca

Aquest dissabte es presenta un nou llibre de la història dels Castellers de Vilafranca

L’acte es durà a terme a les set de la tarda a Vinseum i anirà a càrrec del seu autor, Eloi Miralles

Els Castellers de Vilafranca clouran els actes de celebració dels seus 75 anys d’història amb un acte institucional a l’Auditori del Vinseum aquest dissabte 14 de setembre a les set de la tarda. L’acte és obert a tots els castellers, socis i aficionats i consistirà en la presentació del llibre ‘Castellers de Vilafranca, vol. III. Dels castells de vuit als de nou amb folre. Vint anys amb el Mènec (1975-1994), segona part’ escrit pel farmacèutic Eloi Miralles i dissenyat pel dissenyador Martí Ferré, ambdós membres de la colla.

El tercer volum d’aquesta gran obra repassa els principals esdeveniments que va viure la colla en les dues dècades que va està liderada pel Carles Domènech, Mènec, de mitjans dels setanta a mitjans dels anys noranta. Aquest llibre és la continuació del que es va presentar al Teatre Casal el passat mes d’abril, abans de la diada de Sant Jordi.

El llibre té les característiques d’un llibre regal, de grans dimensions, amb tapa dura, més de tres-centes pàgines i nombroses fotos i il·lustracions. El cost del llibre és de 65 € pel públic en general i de 45 € pels socis dels Castellers de Vilafranca. L’edició del llibre de la colla és limitada i es farà la reserva per rigorós ordre de sol·licitud.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: