Dijous, 19 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els administradors fan un balanç positiu d’una FM que ha tancat sense pluja ni aldarulls

A les dotze de la nit del dia 2 de setembre, com marca la tradició, un Castell de Focs d’artifici posava punt i final oficial a la Festa Major de Vilafranca.

Un castell de focs a càrrec de Pirotècnia Peñarroja que va ser intens, però molt curt. Va durar un minut i mig.

Els cinc responsables de l’organització de la festa es mostren molt satisfets del resultat final, amb molta participació a tots els actes i amb el temps que ha respectat tots els dies sense pluja.

L’únic moment negatiu va ser la lesió d’una castellera de la Colla Vella i la situació de tensió que l’aturada de la diada va provocar.

L’Administrador Josep Maria Feliu recordava també algunes de les novetats que han incorporat, en especial el trasllat de ball de gralles a la rambla.

Per la seva banda l’Iris Serra apunta que s’ha viscut una festa amb molta participació tan als actes tradicionals com a les activitats nocturnes.

Els administradors van valorar positivament l’Espai Nostra Senyora, que va ser novetat l’any passat i que aquesta fetsa han potenciat.

També aquest 2024 serà recordat per la processó del 31 més llarga, tot i que va anar a bon ritme.

Just acabada la festa del 2024, també ha estat el moment de demanar-los als administradors quin ha estat per a ells el moment més emotiu que han viscut.

Per l’Imma Galofrè aquesta és una tria impossible.

El Josep Maria Feliu té també una llista llarga, sense oblidar el fet que vana anar de Matinades tots junts.

I la Iris Serra també té un record especial amb l’entrada del Sant a casa de l’administradora.

Per l’Arnau Martí el moment que recorda com a més emotiu i especial és l’encesa de la Tronada.

I l’Imma Badell també coincideix a assenyalar la Tronada com el moment més especial.

Cal recordar que per els administradors la feina ja va començar al setembre de l’any passat, quan els van nomenar. En aquest sentit, l’Arnau Martí, vol traspassar un consell als futurs administardors.

S’acaben cinc dies intensos de celebració, però per els administradors encara no hi ha final, caldrà recollir el balanç i tancar els comptes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: