Dijous, 19 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots carreguen el 4d8 per Sant Ramon

Els Verds han descarregat el 3d9f.

Amb els canvis del dia 31 estava previst que la diada castellera de Sant Ramon comencés a les tres de la tarda. Finalment ha començat a les tres i divuit minuts en un format d’actuació a l’antiga.
Les dues colles han optat per començar la primera ronda amb el mateix castell, però amb un significat diferent. Es tracta del 4d8, que per els Verds es planteja com una constucció segura, mentre que per els Xicots era una construcció de màxims, que va quedar pendent del dia 29.
Els Castellers de Vilafranca han estat els primers en descarregar-lo, mentre els Xicots s’esperaven a fer també el seu intent. I han desmuntat dos cops el peu, motiu pel qual els Verds han optat per continuar la seva diada amb el 3d9f a la segona ronda, que han presentat molt bé de mides i han descarregat amb solvència.

Just quan baixava aquesta construcció els Xicots ja estaven tancant el tercer peu del seu primer castell. Que han tirat amunt, amb una rengla un pel tancada. Quan l’enxaneta arribava al pom de dalt un dels dosos s’ha plegat, però ha recuperat posició i finalment l’han pogut carregar, i quan semblava que el podien descarregar finalment el castell s’ha ensorrat, deixant el 4d8 en carregat.

Els Verds han completat rondes amb el 4d8a, també descarregat.
I els Xicots han intentat un segon castell, passades les quatre de la tarda, horari oficial de finalització de la diada. Era el 4d7a que han desmuntat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: