Divendres, 20 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El grup municipal del PSC referma l’estabilitat del govern a VIlafranca

El grup municipal del PSC es mostra sorprès per les declaracions de CiU sobre un tema que es va aprovar el ple del desembre passat, i referma la estabilitat del govern de coalició a l’ajuntament de Vilafranca.

 

Aquesta tarda Francisco Roemro i Patro Recober, en nom del grup municipal socialista a l’Ajuntament de Vilafranca han fet una roda de premsa per tal de respondre la que aquesta matí ha fet CiU. Recober parlava també com a president de la comissió d’infrastructures, i Romero com a responsable de projecte.

El primer que ha manifestat Romero es la seva sorpresa per aquestes declaracions, més quan ha recordat que aquest projecte de l’estació es va aprovar al ple municipal el passat desembre, amb els vots favorables del PSC, ERC i PP, i l’abstenció de CIU i CUP.

Romero remarcava que tècnicament no és factible rebaixar més les vies, i que per tant la cobertura queda a diferents nivells, i que s’han buscat solucions per integrar-ho arquitectònicament. En el cas de l’estació, es fa una gran remodelació i modernització amb aquest motiu.

 

Per altra banda, Patro Recober ha comentat que els havia sorprès també l’oferiment de CiU de pacte de govern, ja que des del grup socialista consideren que el pacte te bona salut. Recober lamenta que CiU mescli qüestions de gestió municipal amb temes polítics, i apunta que en aquests moments més del 80% dels acords del pacte de govern ja s’han assolit.

 

El regidor d’Iniciativa és de l’opinió que CiU busca emmascarar l’acció del govern de Vilafranca, a l’igual que fa Mas amb la Generalitat, i que el pacte a la capital de l’Alt Penedès no corre perill.

 

Apuntar també que demà hi ha prevista una reunió de seguiment del pacte de govern, una reunió que ja estava prevista abans de l’esclat d’aquesta polèmica sobre el funcionament del govern, i en que evidentment serà un dels temes destacats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: