Divendres, 20 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC fa dues setmanes que no participa a les reunions de l’ equip de govern de Vilafranca

El portaveu d’ ERC a l’ ajuntament de Vilafranca i coordinador de govern, Ramon Xena, ha explicat a Ràdio Vilafrancaque els 3 regidors republicans continuen sense assistir a les reunions, perquè encara no hi ha hagut diàleg amb el PSC.

Recordem que ERC va llençar un ultimàtum a l’ alcalde perquè redrecés les relacions entre els dos partits, arran de les declaracions d’ incoherència que els va fer el regidor Patro Recober, després del ple extraordinari sobre la vegueria.

Xena afirma que des d’ aquell moment tan sols hi ha hagut un primer contacte, un dissabte al matí, i considera que amb aquesta trobada no s’ ha arreglat res.

 

El portaveu dels republicans reconeix que la situació és difícil i torna a insistir que té les bosses fetes per marxar.

 

Ramon Xena reconeix que la situació actual amb el PSC pot arribar a ser insostenible, però considera que és el PSC qui ha de dir alguna cosa.

Segons el portaveu d’ERC si els socialistes no diuen res, “que ho vagin deixant i veurem què passa”.

 

El detonant d’ aquesta darrera crisi entre ERC i el PSC a l’ ajuntament de Vilafranca ha estat el ple sobre la vegueria pròpia, però Xena recorda que no hi ha una comunicació correcta entre els dos partits des de l’ afer de la base de muntatge i també lamenta manca de confiança, posant ERC en una situació difícil per continuar.

La moció sobre la vegueria del Penedès es portarà a votació aquest vespre en el ple del Consell Comarcal i segons Xena, el PSC tornarà a votar en contra, cosa que no facilitaria l’ entesa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: