Divendres, 18 d'octubre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Atlètic Vilafranca ja coneix els seus rivals al grup 3 de Primera Catalana

La categoria manté el format de 3 grups de 16 equips. Els vilafranquins es veuran les cares amb 7 nous equips. La lliga arrenca el cap de setmana del 21/22 de setembre.

Els chiquilineros arrencaran la lliga el cap de setmana del 21 i el 22 de setembre. Comandats per Parxi Atsarà, l’equip seguirà un any més al grup 3 de Primera Catalana; un grup que presenta força canvis respecte la temporada passada.

Dels 16 equips que formen el grup, incloent els vilafranquins, repeteixen 9: Ascó, Canonja, Catllar, Martorell, Sant Ildefons, Santfeliuenc, Sitges i Tortosa Ebre.

Diuen adéu a la categoria, Prat, Gornal, Sarrià i Morell, descendits a Segona Catalana, i també Vilanova i Atlètic Sant Just, que pujaven a Lliga Elit. D’altra banda, un equip que no segueix al grup, és el Parc, que ha estat reubicat al grup 2 de Primera Catalana, i que és substituit pel Sant Cugat, provinent del grup 2.

El grup es completa amb Santboià i Viladecans, descendits de Lliga Elit; i amb quatre que pugen des de Segona Catalana: Camarles, La Sènia, Juventud 25 de Septiembre i Ciudad Cooperativa. Aquests dos últims van coincidir amb el Moja al grup 3 de Segona.

Aquesta temporada l’equip també pasarà més hores a la carretera. Els canvis al grup es tradueixen en més de 300km més. Dels prop de 1800 de la temporada passada, aquest curs es superaran els 2100.

Així doncs, la categoria manté el format de 48 equips, distribuïts en tres grups de competició de 16 conjunts.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: