Dijous, 19 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Neix OCISTIU, amb activitats de lleure educatiu i esportiu per infants, joves i famílies

Aquesta setmana els infants de totes les escoles de Vilafranca rebran un punt de llibre amb un codi QR amb el qual podran accedir a tota la informació de l’OCISTIU.

L’Ajuntament de Vilafranca ha presentat el programa OCISTIU, una nova iniciativa que té per objectiu oferir una proposta d’activitats de lleure educatiu àmplia i de qualitat que permeti a infants, joves i famílies gaudir de l’estiu a la vila.

La presentació ha anat a càrrec de la regidora d’Educació, Esports i Turisme, Gemma Romeu, que ha destacat el treball transversal que fan els diferents serveis “per unificar i posar en comú en un sol programa les activitats educatives, esportives i de lleure que es duen a terme des de l’Ajuntament durant l’estiu”.

L’OCISTIU integra propostes educatives i esportives variades, de qualitat i proximitat, vinculades a diferents àmbits: com el programa de l’H2OCI, el nou BIBLIOCI, els patis i instal·lacions esportives oberts en un nou ‘De Bat a Bat’, passejades i excursions per fer lliurement amb l’OCILLIURE i tota la programació d’activitats a l’Espai Jove La Nau. En total s’han programat més de 70 activitats.

Aquesta setmana els infants de totes les escoles de Vilafranca rebran un punt de llibre amb un codi QR amb el qual podran accedir a tota la informació de l’OCISTIU que es troba al web https://www.vilafranca.cat/ocistiu.

Les activitats van adreçades a infants de 3 a 12 anys, a joves de 13 i 17 anys i a famílies.

Per tancar la programació de l’OCISTIU es farà un espectacle musical familiar dijous 25 de juliol, a les 19.30h, amb el concert dels Superherois i la Gran Aventura que tindrà lloc a la rambla Sant Francesc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: