Divendres, 18 d'octubre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Nit de l’Artesania posa fi a la temporada dels Mercats d’artesans, brocanters i pintors

La Nit de l’Artesania posa fi a la temporada dels Mercats d’artesans, brocanters i pintors

Se celebrarà de sis de la tarda a onze de la nit a la plaça de la Vila

Divendres 7 de juny, se celebrarà a Vilafranca la Nit de l’Artesania a la plaça de la Vila, de 18 a 23h, com a cloenda de la temporada dels Mercats d’artesania, brocanters i pintors. Per segon any consecutiu, la festa acollirà parades d’artesania del territori, amb especialitats diverses (joieria, cosmètica natural, tèxtil, articles de pell, fusta, alimentació, etc.). Hi haurà gastronomia KM0 i vins ecològics.

De 18 a 19.30h s’oferiran tallers gratuïts de torn de ceràmica i d’arts plàstiques.

A les 20.30h actuarà el grup Three Cool Cats, acompanyat per una ballada de swing a càrrec de Swing Vilafranca.

Three Cool Cats està format per Juli Aymí al clarinet, saxo, percussió i veu, Doc Scanlon al contrabaix i la veu, i Mikha Violin a la guitarra, banjo i veu. Aquest trio ens acostarà al Jazz dels anys 20, 30 i 40, amb temes que van des del jazz de Nova Orleans fins als primers rock’n’roll, passant per tota l’era del swing.

Diumenge 9 de juny, es clourà definitivament la temporada amb el darrer Mercat de brocanters, que tindrà lloc, com sempre, a la rambla de Sant Francesc de 10 a 14h, amb més de 20 parades amb articles de col·leccionisme, antiguitats, llibres, etc.

Tant la Nit de l’Artesania com tota la temporada dels mercats d’artesania estan organitzades pel Col·lectiu d’artesans, brocanters i pintors del Penedès, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: