Divendres, 18 d'octubre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Vilobí del Penedès presenta la primera edició de la Mostra Enogastronòmica ‘Vi en femení’

Vilobí del Penedès presenta la primera edició de la Mostra Enogastronòmica ‘Vi en femení’

‘Vi en femení’ tindrà lloc aquest dissabte al vespre a la Plaça de la Vila.

L’Ajuntament de Vilobí del Penedès, des de la regidoria de turisme, presenta una nova proposta per dinamitzar i promocionar turísticament i econòmicament el municipi: la mostra enogastronòmica ‘Vi en femení’, que tindrà lloc aquest dissabte al vespre. El tret de sortida el donarà l’alcaldessa i regidora de turisme i igualtat i feminisme, Ester Vallès, a les 19h.

Situada a la Plaça de la Vila, la mostra inclou un espai perquè els cellers locals puguin donar a conèixer els seus vins i escumosos, mentre que es podran degustar productes gastronòmics locals del Taller de Vilobí i el Restaurant Jaume Via.

A les 20h es podrà gaudir d’un tast guiat per la sommelier Montse Boldú, on els participants podran degustar diferents productes dels cellers locals Planas Albareda, Loxarel, Vallformosa, Celler Montpicolis, Porcellanic, Can Descregut i Can Suriol.

També hi haurà un espai destinat als més petits, amb tallers i activitats infantils. Durant tota la jornada, a l’escenari hi haurà diferents actuacions musicals de dones, per tal de fomentar la visibilitat de les dones en el món de la cultura i la música.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: