Dissabte, 21 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pacs del Penedès rep el nou servei d’assistència en caixer mòbil

Pacs del Penedès ha estat el primer municipi de la província que ha visitat el nou servei d’assistència en caixer mòbil de la Diputació de Barcelona per combatre l’exclusió financera.

A l’Alt Penedès, un total de sis municipis es veuran beneficiats de l’arribada d’aquest nou servei, adjudicat a l’empresa Prosegur per un import de 434.000 euros.

En concret, els veïns de Puigdàlber, les Cabanyes, Castellet i la Gornal, Pacs del Penedès, Pontons i Santa Fe podran començar a treure diners en efectiu a través del nou caixer mòbil, amb qualsevol targeta i amb independència de l’entitat de crèdit amb la que els usuaris tinguin el compte bancari, pagant 1,35€ de comissió pel tràmit. A més, podran pagar i domiciliar rebuts de l’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona i rebre informació dels serveis que presta la corporació.

Es tracta d’un servei molt reclamat per part de la ciutadania. A Pacs, és el primer cop a la història que el veinat té l’opció de poder treure diners al municipi.

A més, es compta amb un servei d’assesorament pel vaïnat que ho necessiti. La rebuda ha estat molt bona.

Amb tot, l’objectiu de la Diputació de Barcelona és oferir aquest servei durant els pròxims dos anys, amb l’opció de prorrogar-se durant dos anys més. A més, la Generalitat també impulsarà durant la segona meitat d’aquest any un altre servei de caixer mòbil, que donarà servei a 503 municipis catalans sense oficina bancària.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: