Dijous, 19 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dissabte i el vinent tindrà lloc a Cal Bolet una nova edició de la mostra de teatre infantil

Una bona part de les escoles de la Vila i les AMPES ofereixen cursos de teatre, ja sigui dins les hores lectives o com a activitat extraescolar. Amb aquesta formació els infants i joves tenen l’oportunitat de prendre contacte amb el món del teatre, aprenen tècnica corporal, interpretativa, a parlar davant dels altres, a reforçar la seva identitat personal, a desinhibir-se, a relacionar-se… En definitiva, descobreixen que el teatre és una gran eina educativa i d’aprenentatge personal.

Amb la Mostra es facilita a tots aquests grups de nois i noies la presentació del seu treball davant del públic, dalt de l’escenari d’un teatre, amb les condicions tècniques que necessiten, perquè coneguin el funcionament d’una representació en tota la seva dimensió. Són obres curtes, d’uns 30 minuts, la majoria de creació pròpia.

La Mostra de Teatre Infantil i Juvenil tindrà lloc aquest proper dissabte, 25 de març, a partir de les sis de la tarda, amb la participació dels alumnes de l’Escola Estalella Graells, l’Escola del Carme, el Col·legi Sant Ramon i l’Escola Baltà Elies. El proper dissabte, 1 d’abril a la mateixa hora, hi participaran els alumnes de les escoles Cristòfor Mestre, Baltà Elias i Sant Josep i Santa Anna.

La Mostra està organitzada per les Ampes i Escoles Participants i el Patronat del Teatre Municipal Cal Bolet. Les entrades valdran 2€ i es podran comprar a la mateixa taquilla del teatre des de les 5 de la tarda. Els infants de P5 o més petits tindran entrada gratuïta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: