Dijous, 19 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ràdio Vilafranca i Penedès TV organitzen el debat electoral el dijous 25 de maig

Amb l’inici de la campanya electoral aquesta setmana s’han iniciat els programes especials de Penedès TV i Ràdio Vilafranca.

Dins de l’Informatiu s’ofereix un espai de seguiment dels actes de campanya. A més a partir d’aquest dimecres i fins dimecres de la setmana vinent s’oferirà una entrevista de mitja hora a cadascun dels candidats de les sis forces polítiques que tenen representació al consistori, en un ordre de menor a major representació. D’altra banda el dijous 25 de maig a dos quarts de deu de la nit i des de l’Auditori els sis candidats participaran en un debat en directe, d’una hora i mitja de durada.
Finalment el diumenge 28 de maig, dia de les eleccions hi haurà una programació especial de seguiment de la jornada i dels resultats.
Les entrevistes als candidats començaran aquest dimecres amb Eladio García, dijous serà el torn de la Montse Romagosa i divendres amb Marta Soler. El dilluns de la setmana vinent s’entrevistarà a Francisco Romero, el dimarts a Pere Sàbat i finalment el dimecres a l’Aureli Ruiz.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: