Divendres, 20 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal informa sobre el préstec tecnològic per a les PIME i les microempreses

El Punt d’Autoempresa del Consell Comarcal de l’Alt Penedès informa les petites i mitjanes empreses i les microempreses sobre els crèdits que ofereix el Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç per finançar actuacions d’incorporació de les tecnologies de la informació i les comunicacions. Les inversions susceptibles de finançament amb aquests crèdits han de comportar una innovació [...]

El Punt d’Autoempresa del Consell Comarcal de l’Alt Penedès informa les petites i mitjanes empreses i les microempreses sobre els crèdits que ofereix el Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç per finançar actuacions d’incorporació de les tecnologies de la informació i les comunicacions.

Les inversions susceptibles de finançament amb aquests crèdits han de comportar una innovació en els processos clau del model de negoci i han de servir per incrementar la competitivitat. Així tenim la connexió a Internet de banda ampla, les eines de gestió bàsica i gestió avançada, les eines d’Internet, els sistemes de gestió de clients, gestió empresarial i gestió documental, la E-factura i la signatura electrònica.

Les característiques més rellevants d’aquests préstecs són un interès i unes comissions del 0% i un any de carència opcional per a les amortitzacions.

Els professionals i les empreses interessades en aquests crèdits es poden adreçar al Servei d’Autoempresa del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: