Divendres, 20 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Continua aquest diumenge el cicle de Concerts Familiars a Cal Bolet amb Tabaluga viatja buscant el s

Aquest Cicle de Concerts Familiars està organitzat per l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet i el Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca amb l’objectiu de fomentar l’hàbit d’escoltar música, perquè petits

Aquest cicle compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i del Servei de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Tabaluga viatja buscant el seny és un espectacle basat en el popular personatge concebut per Peter Maffay, Gregor Rottschalk i Rolf Zuckowski i creat per l’il.lustrador Helme Heine, en el que en clau musical, el petit drac Tabaluga i els seus amics viuen una sèrie d’aventures i es relacionen entre ells en una història basada en el respecte a la natura, l’amistat i la solidaritat.

Les cançons seran interpretades per Cris Juanico i Mariona Font. L’encarregada de portar la dansa a l’escenari serà la Cristina Pérez i el músic és el Xanti Gordi.

En aquest conte musical es fusionen música, dansa i literatura per explicar la divertida i simpàtica història d’aquest petit drac juganer que vol saber què és el seny.

El concert familiar tindrà una durada aproximada de 50-55 minuts i està adreçat als infants acompanyats de les seves famílies.

El preu per als infants d’1 a 14 anys és de 3 euros i de 5 euros per a les persones adultes. L’alumnat i professorat de l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet té l’entrada gratuïta.

Les entrades es poden adquirir anticipades a través de Telentrada, per telèfon 902 101 212, per internet www.telentrada.com i a les oficines de Caixa de Catalunya.

També es podran adquirir una hora abans de l’inici de l’espectacle a la taquilla del Teatre Cal Bolet.

La següent audició que clourà el Cicle de concerts familiars serà La truita i està prevista per al diumenge 19 de març.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: