Divendres, 20 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Campanya de l’ Ampolla ha recollit prop de deu mil euros, superant la recaptació de l’ any passat

Joves Cristians de Vilafranca està molt satisfet pels resultats de la Campanya de l’Ampolla, que va tenir lloc el passat 14 de gener, i que enguany ha arribat a la seva 23ª edició.

Així s’han recollit 128.508 ampolles, mentre que l’any passat van ser 124.594. Aquesta quantitat correspon a les ampolles bones, perquè n’hi havia també de dolentes o trencades que ja s’han restat, procedents de Vilafranca, Els Monjos, Puigdàlber, Sant Sebastià dels Gorgs, Lavern, Ca l’avi, Can Cartró, St.Martí Sarroca, Les Cabòries, les Gunyoles, el Pla, Sant Miquel d’Olèrdola, Pacs, Vilobí, Moja, Guardiola de Font-rubí, Torrelles de Foix, Ordal, l’Arboçar, la Bleda, Sant Pere Molanta, Cantallops, les Cabanyes, Pontons, la Granada i Santa Fe.

En diners s’ ha traduït en 9.915 euros, mentre que l’ any passat van ser 8.734 €. Aquests diners resulten de la venda de les ampolles recollides a FECA, i també les de la Granada i Santa Fe, que les van recollir i vendre pel seu compte i es van afegir posteriorment a la recaptació global.

Aquestes xifres suposen un sensible augment respecte a edicions anteriors pel que fa a ampolles recollides, la qual cosa és valorada molt positivament per Joves Cristians, en uns moments que cada cop és més difícil superar uns resultats tan elevats. Aquests diners es destinaran íntegrament al projecte d’equipament d’un centre educatiu a Somoto (Nicaragua), presentat per la ONG XXI Solidari.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: