Dissabte, 26 d'octubre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dissabte obre la pista de gel de Vilafranca

L’Associació de Comerciants i Professionals, Centre Vila, torna a portar a la capital de l’Alt Penedès la pista de gel, coincidint amb la campanya nadalenca. <br />

La pista, que torna a la Rambla de Sant Francesc, tindrà les mateixes característiques tècniques de l’any passat i unes dimensions de 390 metres quadrats.

La inauguració oficial es farà dilluns vinent per la tarda, però aquest dissabte i diumenge ja es podrà patinar.

Els comerciants del Centre Vila aposten per novena edició per la pista de gel com a campanya consolidada i amb gran atractiu com destaca la gerent de l’associació, Cristina Bundó.

Un any més, l’objectiu de la pista de gel és dinamitzar el comerç del Centre amb una oferta d’oci que faci que els clients vinguin a comprar a Vilafranca o en els cas dels penedesencs, es quedin.

Enguany, com a novetat, amb un únic tiquet ja es podrà patinar mitja hora i no caldrà ajuntar-ne 3, com fins ara. Els tiquets per patinar ja es poden començar a demanar a les botigues i establiments del Centre Vila.

La pista de gel obrirà de 10 del matí a 2 del migdia i de 5 de la tarda a 9 del vespre, en horari comercial. Excepcionalment, els dies de Nadal, Cap d’Any i Reis pel matí estarà tancada.

Segons dades de l’Associació de Comerciants Centre Vila, l’any passat la pista va comptar amb 15.000 patinadors, xifra superior als 10.000 patinadors de l’any 2010.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: