Divendres, 20 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més d’una vintena d’ artistes participen al Videt’06, la mostra de videoart de Vilafranca

Fins dissabte, una quinzena d’ establiments comercials del Centre acullen les projeccions dels 22 artistes que enguany participen al Videt’06.

La mostra planteja novetats respecte l’ any passat i organitza activitats paral·leles amb l’ objectiu de donar a conèixer el videoart. Així, també es poden veure tres instal·lacions fixes, com ha explicat un dels impulsors del Videt, Joan Raventós-Estellé. Aquestes videocreacions es poden veure a la Capella de Sant Joan, a la galeria d’ art Palma 12 i en una botiga d’ electrodomèstics del carrer de la Parellada. Una d’ aquestes propostes és de l’ artista àngel Corral que presenta a Vilafranca el seu canal de televisió, VEO TV.

Videt’06 hi participen més d’ una vintena d’ artistes de casa nostra, de la resta de l’ Estat i també del Japó, Itàlia o el Perú.

Entre les activitats paral·leles, demà tindrà lloc una conferència sobre videoart a càrrec de la catedràtica d’ història de l’ art, Lourdes Cirlot, a l’ escola Arsenal, a dos quarts de 8 del vespre.

Per segon any consecutiu, el col·lectiu Videt organitza aquesta mostra amb l’ objectiu de posar el videoart a l’ abast de tothom i buscar una nova interrelació amb el públic.

Videt’06 finalitzarà aquest dissabte amb un acte de cloenda al Museu, on es projectaran tots els treballs participants, i una festa a La Moderna que combinarà la projecció d’imatges i música.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: