Dijous, 13 de març de 2025
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Neix la botifarra d’ou amb rostit d’ànec mut del Penedès

Neix la botifarra d’ou amb rostit d’ànec mut del Penedès

Aquest producte ha estat premiat en la 10a edició del Concurs de Botifarra d’Ou Artesana, organitzat per la Confraria del Gras i el Magre,

Les empreses Ca l’Estevet i Cal Padrí, que formen part de la Xarxa de Productes de la Terra, s’han unit per crear un nou producte: la botifarra d’ou amb Ànec mut del Penedès amb prunes i pinyons,coincidint amb dijous Gras i la setmana de Carnaval.

Aquest producte ha estat premiat en la 10a edició del Concurs de Botifarra d’Ou Artesana, organitzat per la Confraria del Gras i el Magre, juntament amb la Fundació Oficis de la Carn i el suport de la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers de Catalunya.

Segons Enric Rosell de Ca l’Estevet s’ha volgut incorporar el rostit d´ànec mut, un plat arrelat a la comarca i un dels més populars i festius de la cuina catalana. “Des del moment que vam decidir presentar-nos, teníem molt clar que volíem integrar un producte gastronòmic i de territori dins la botifarra d´ou, per això vam demanar la col·laboració de Cal Padrí , reconeguts criadors d´Ànec mut del Penedès i grans prescriptors de la cuina de proximitat al seu restaurant situat a la Múnia”, assegura Enric Rosell.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: