El cuiner Cintet, protagonista del pregó de la 360a edició de la Fira del Gall de Vilafranca
El pregó té lloc a les vuit del vespre en un acte obert a l’auditori del Vinseum.
El tret de sortida de la Fira del Gall anirà a càrrec del cuiner i creador de contingut de Sant Sadurní d’Anoia Jacint Carafí, conegut com a Cintet. Amb gairebé 85 mil seguidors a Instagram i 16,5 mil a TikTok, Carafí és un gran defensor de la cuina tradicional catalana i dels productes de proximitat, que mostra a les xarxes mitjançant receptes. El seu pregó serà preludi de la Fira del Gall que se celebrarà aquest dissabte i diumenge al parc de Sant Julià i al Pavelló Firal, amb la venda d’aviram viu i servei d’escorxador gratuït, només el dissabte, la mostra de cuina d’aviram i l’oferta de vins negres de la DO Penedès, com a principals protagonistes.
Una de les novetats d’enguany és l’oferta d’activitats del dissabte a la tarda amb ‘El Galliner’, una nova activitat combina humor, gastronomia i música.