Cintet Carafí reivindica el gall del Penedès en un pregó amb mostra de cuina al Vinseum
El cuiner i creador de contingut Jacint Carafí protagonitzava aquest dimecres al vespre el pregó de la Fira del Gall a l’auditori del Vinseum.
Ho feia acompanyat per Gemma Riera, cuinera i docent de programes de Formació Professional en cuina i servei a l’Ajuntament de Vilafranca.
Després de la benvinguda de la regidora de Turisme, Gemma Romeu, l’acte consistia en una conversa i una mostra de cuina en directe.
Carafí va reivindicar el gall del Penedès i va animar a la seva desestacionalització però, sobretot, va reivindicar el valor dels productes de proximitat a la cuina.
El pregó de la Fira del Gall és el punt de partida de tot un seguit d’activitats que culminaran aquest cap de setmana en la 360a edició d’aquesta cita que gira al voltant el gall del Penedès.
Francisco Romero, alcalde de Vilafranca, posa en valor la combinació entre tradició, sostenibilitat i modernitat que desprèn la Fira.
El tret de sortida oficial de la 360a Fira del Gall tindrà lloc el dissabte a les 8h amb la inauguració. Tot el programa d’activitats es pot consultar al web https://firadelgall.vilafranca.cat/.