Dimarts, 8 d'octubre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca acollirà la seva primera jornada literària de fantasia, ciència-ficció i terror

El pròxim 26 d’octubre, l’Espai Jove la Nau de Vilafranca acollirà la primera edició d’‘Àrea 49’, una jornada dedicada a la literatura de fantasia, la ciència-ficció i el terror.

La proposta, impulsada pel club de lectors joves de la Nau, el Servei de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca i l’escriptora vilafranquina Conchi Hito, comptarà amb 18 activitats gratuïtes per a tots els públics, com ara exposicions, xerrades, contacontes, entre altres.

Passaran per la jornada 8 editorials, gairebé una vintena d’escriptors i escriptores d’arreu de l’Estat i la Casa Drojan, llibreria dedicada al gènere de terror. Així ho explica l’autora vilafranquina.

També han estat convidats a la jornada el Departament artístic de l’Institut Milà i Fontanals i artistes com Antonio Villanueva o Andrea Oliver Villares, que exposaran diverses il·lustracions.

L’horari de l’esdeveniment serà de 10h a 14h del migdia i de 17h a 20h del vespre i el programa sencer d’activitats es donarà a conèixer a través de les xarxes socials de l’esdeveniment (@area49_vilafranca) i el web joventut.vilafranca.cat.

Així mateix, tothom qui es vulgui posar en contacte o sumar-se al Club de Lectors de la Nau pot fer-ho a través del correu electrònic o el compte d’instagram @clubdelslectors.

Efemèrides

8 d'octubre
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: