Dilluns, 14 d'octubre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torna la Fira d’Entitats de Cooperació amb l’objectiu de captar nous voluntaris

Aquest diumenge la rambla Sant Francesc ha acollit ‘Implica-t’hi’, la fira d’entitats de cooperació, solidaritat i voluntariat.

Una proposta, enguany recuperada després d’uns anys d’inactivitat, que ha comptat amb un total de 23 entitats que han presentat els seus projectes així com han mostrat la seva tasca de voluntariat. La regidora de Solidaritat i Cooperació, Montse Arroyo, comentava que la fira ha tingut lloc per assolir dos clars objectius, sumar nous voluntaris a les entitats participants, ja que cada cop es fa més evident la falta de relleu generacional, i, en segon lloc, promocionar-les i donar-les a conèixer, no només de cara als ciutadans sinó també entre elles.

En aquest sentit, Núria Figueres, presidenta del Rebost Solidari, subratllava la necessitat de sumar nous voluntaris en marc del Gran Recapte dels pròxims dies 22 i 23 de novembre.

Des de l’Ajuntament, Jordi Junyent, regidor de participació i barris, remarcava la importància del treball que fan les entitats i confirmava que l’increment del nombre de voluntaris era precisament un dels principals objectius de la Fira.

A banda de la mostra, es van fer diversos tallers a càrrec de les associacions i entitats, entre ells, una desfilada de gossos en adopció, a càrrec d’ADAP i VOLUNTACAAD, el Centre d’Acollida d’Animals Domèstics de la Mancomunitat Penedès-Garraf. Montse Soler, representant de l’associació, reclamava la solidaritat de la gent per acollir animals.

Per a totes aquelles persones interessades a col·laborar amb alguna entitat, des de l’Ajuntament de Vilafranca s’ofereix un servei de voluntariat. El propòsit d’aquest servei és el d’apropar totes aquestes entitats a la ciutadania, actuant com a intermediari entre aquestes elles i totes les persones interessades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: