Dissabte, 26 d'octubre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Prop de 800 persones ja s’han inscrit per la XIV Cursa Solidària País del Cava

La organització es mostra satisfeta amb el volum d’inscripcions. El termini es tanca aquest dimecres a les 23:59h.

La cruïlla de la Rambla Nostra amb el Carrer Santa Clara tornarà a viure el tret de sortida a la Cursa Solidària País del Cava, un esdeveniment que enguany arriba a la 14a edició, i ho fa, a poques hores de tancar el termini per formalitzar-les, amb més de 750 inscripcions.

Organitzada per la Confraria del Cava, amb el suport dels consistoris vilafranquí i sadurninenc i la Fundació Pinnae, la cursa té sortida a Vilafranca i passa per La Granada, Santa Fe, Subirats i després d’agafar diferents trencalls al llarg de tot el recorregut, els corredors aniran fins l’arribada al Carrer Alacant, de Sant Sadurní. 15,86 km amb un desnivell negatiu d’uns 56 metres.

La Cursa País del Cava ja és un referent a la comarca, una de les curses que més gent aplega. Un fet positiu, ja que l’esdeveniment és solidari i destina tots els beneficis al Rebost Solidari de la Fundació Pinnae a Vilafranca i Sant Sadurní.

La cursa d’aquest diumenge arrencarà a les 10 del matí i els corredors tindran 3 hores per completar el recorregut corrent o caminant.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: