Dijous, 10 d'octubre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Agrícol acull una tertúlia literària amb Núria Cadenes

L’Agrícol acull una tertúlia literària amb Núria Cadenes

Núria Cadenes conversarà amb les periodistes Judit Jansà i Aina Soler i amb el president de la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Jaume Marfany.

L’acte es durà a terme el dijous 17 d’octubre, a les 19.30h, a la sala Sara Kirchner de L’Agrícol en un acte organitzat per la Secció literària de l’entitat i Marxa de Torxes per la Independència, amb la col·laboració de la llibreria l’Odissea.

Cadenes és escriptora i periodista. Juntament amb Eva Gisbert va convertir la històrica llibreria Tres i Quatre en l’actual Fan Set, un pol d’agitació cultural a la ciutat de València. És autora dels llibres ‘Cartes de la presó’ (2002) i ‘Memòries de presó’ (1994), relacionats amb el seu empresonament a finals dels anys vuitanta acusada de participar en un atemptat frustrat de Terra Lliure contra una caserna de l’exèrcit.

Ha escrit novel·les, llibres biogràfics, de viatges, de relats i ha participat en diversos reculls de narracions. Recentment, Núria Cadenes ha publicat ‘Tiberi Cèsar’ (2023), la gran novel·la de l’emperador Tiberi, el relat d’un temps clau en una Roma grandiosa, brutal i tràgica.

Comentaris

Fer un comentari:

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: